

## Macquarie Grammar School Years 11 and 12 Term 2 Examination Timetable

- Macquarie Grammar School Years 11 and 12 Term 2 Examinations are held in the 4.4 and 4.5 rooms on level 4.
- Times indicate Reading and Working time combined
- Students only need to be at school during their timetabled examinations.
- Arrive 30 minutes prior to an examination commencing.

Exam Time	Room	7 June	8 June	9 June	10 June	11 June
		Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday
AM  (Please check the starting time)	4.4	11 EAL/D (Group 1) 1 hour 40 mins (9am to 10.40am)  12 EAL/D Paper 1- Module A and Focus on Writing 1 hour 40 mins (9am to 10.40am)	12 English Advanced Paper 2-Modules 2 hours 5 mins (9am to 11.05am)  11 Maths Extension 1 2 hours 5 mins (9am to 11.05am)	11 Maths Advanced 2 hours 5 mins (9am to 11.05am)  11 Maths Standard 2 hours 5 mins (9am to 11.05am)	11 Business Studies 2 hours 5 mins (9am to 11.05am)  11 PDHPE 2 hours 5 mins (9am to 11.05am)	11 Biology 2 hours 5 mins (9am to 11.05am)  11 IPT 2 hours 5 mins (9am to 11.05am)
	4.5	11 EAL/D (Group 2) (11/26 students) 1 hour 40 mins (9am to 10.40am)  11 English Advanced 1 hour 40 mins (9am to 10.40am)  12 English Advanced Paper 1-Texts and Human Experiences 1 hour 40 mins (9am to 10.40am)	12 EAL/D Paper 2-Module B and Module C 1 hour 5 mins (9am to 10.05am)10 mins break  12 EAL/D Listening Paper 30 mins (10.15am to 10.45am)	12 Maths Advanced 3 hours 10 mins (9am to 12.10pm)  12 Maths Standard 2 2 hours 40 mins (9am to 11.40am)	12 Business Studies 3 hours 5 mins (9am to 12.05pm)  12 PDHPE 3 hours 5 mins (9am to 12.05pm)	12 Biology 3 hours 5 mins (9am to 12.05pm)  12 IPT 3 hours 5 mins (9am to 12.05pm)
LUNCH BREAK						
PM  (Please check the starting time)	4.4	11 Japanese Beginners 2 hours 5 mins (11.55am to 2.00pm) (Listening: 12.00pm to 12.30pm)  12 Japanese Beginners 2 hours 40 mins (12.30pm to 3.10pm) (Listening: 2.30pm to 3.10pm)	11 Chinese & Literature 2 hours 5 mins (11.55am to 2.00pm) (Listening: 12.00pm to 12.30pm)  12 Chinese & Literature 3 hours (12.30pm to 3.30pm) (Listening: 2.40pm to 3.30pm)	12 Visual Arts 1hour 35 mins (1.00pm to 2.35pm)  11 Visual Arts 1hour 35 mins (1.00pm to 2.35pm)	12 Legal Studies 3 hours 5 mins (12.55pm to 4.00pm)  11 Legal Studies 2 hours 5 mins (12.55pm to 3.00pm)  11 Chemistry 2 hours 5 mins (12.55pm to 3.00pm)	11 Chinese Beginners 2 hours 5 mins (11.55am to 2.00pm) (Listening: 12.00pm to 12.20pm)  12 Chinese Beginners 2 hours 40 mins (12.40pm to 3.20pm) (Listening: 2.40pm to 3.20pm)
	4.5	No Exam	No Exam	11 Physics 2 hours 5 mins (1.00pm to 3.05pm)	No Exam	No Exam

## Important:

- 1. You must attend all the Examinations with full school uniform.
- 2. Only in exceptional circumstances a Doctor's Certificate may be accepted if absent.
- 3. You must obtain a Doctor's Certificate on and for that day.
- 4. You must contact the school to advise reception that you will be absent. Phone 82283022.
- 5. You must provide a Medical Certificate and fill in an Application for Consideration of Illness/Misadventure.
- 6. Applications for Consideration of Illness/Misadventure must be submitted to Director of Curriculum and Compliance Mr Alexandru as soon as possible after a missed Examination.
- 7. You will be advised if your application is successful or denied.